Isabella Löwengrips nybörjarmisstag

När man lyssnar på denna intervju så märker man att Isabella avbryter Pingis Hadenius kanske minst 10 ggr.

När reportern ställer en fråga till Pingis så svarar Isabella på frågan. När Pingis ska utveckla en fråga hoppar Isabella in och avbryter precis hela tiden. Det handlar inte om att hon har adhd som hon ofta skyltade om. Det handlar om hyfs och respekt för andra människor när de talar. Adhd är en psykisk sjukdom som ger en människa rastlöshet och ofta utvecklas detta hos barn som har föräldrar som ignorerar dem. Man föds inte med adhd. Samt när folk vill gömma sig bakom något eller spela märkvärdiga så säger de att de har adhd för då är scenen fritt fram för dem tror de.

Finns bara ett gott råd i hela videon och det är att hitta rätt partner dvs någon som har en kunskap du inte har. Samt att skriva in allt i en aktiebok dvs hur man köper ut varandra och vad händer om någon av er dör samt hur ska vinsten fördelas. Samt något dumt som sägs och det är “vems tid är mest värd pengar”

Om du fakturerar mer än 50 000 kr då är det bra med ett AB säger Isabella medans hon ännu en gång avbryter Pingis.

Är man delägare är väl allas tid lika värdefull. Ni kan själva också gå in och titta på denna intervju som egentligen inte innehåller mer än vad jag har skrivit ovan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *