Isabella Löwengrips nybörjarmisstag

När man lyssnar på denna intervju så märker man att Isabella avbryter Pingis Hadenius kanske minst 10 ggr.

När reportern ställer en fråga till Pingis så svarar Isabella på frågan. När Pingis ska utveckla en fråga hoppar Isabella in och avbryter precis hela tiden. Det handlar inte om att hon har adhd som hon ofta skyltade om. Det handlar om hyfs och respekt för andra människor när de talar. Adhd är en psykisk sjukdom som ger en människa rastlöshet och ofta utvecklas detta hos barn som har föräldrar som ignorerar dem. Man föds inte med adhd. Samt när folk vill gömma sig bakom något eller spela märkvärdiga så säger de att de har adhd för då är scenen fritt fram för dem tror de.

Finns bara ett gott råd i hela videon och det är att hitta rätt partner dvs någon som har en kunskap du inte har. Samt att skriva in allt i en aktiebok dvs hur man köper ut varandra och vad händer om någon av er dör samt hur ska vinsten fördelas. Samt något dumt som sägs och det är “vems tid är mest värd pengar”

Om du fakturerar mer än 50 000 kr då är det bra med ett AB säger Isabella medans hon ännu en gång avbryter Pingis.

Är man delägare är väl allas tid lika värdefull. Ni kan själva också gå in och titta på denna intervju som egentligen inte innehåller mer än vad jag har skrivit ovan.

köpa spel för ett brett utbud av alternativ för ibland kan man tröttna på att alltid köpa make up för pengarna.

Utforska billig snus och se om det finns smaker som passar dig. Vissa smakar som godis och påminner om söta make up etui.

I dagens samhälle lägger många kvinnor ned mycket tid och pengar på att köpa och använda smink i syfte att förbättra sitt utseende. Sminkindustrin genererar miljarder dollar varje år och influerare och kändisar marknadsför ständigt nya produkter som lovar att förbättra ens utseende. Men vad många inte tänker på är de negativa hälsoeffekterna som smink kan ha på huden, samt de höga kostnaderna för att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna.

Istället för att lägga pengar på sminkprodukter som kan orsaka skador på huden, borde kvinnor överväga att investera i sina hobbyintressen som att spela spel eller prova billig snus istället. Spelande kan vara en rolig och avkopplande aktivitet som kan hjälpa till att minska stress och ge en känsla av lycka och tillfredsställelse. Dessutom finns det många olika typer av spel att välja mellan, så det finns något för alla oavsett intresseområde.

Att prova billig snus är också en alternativ aktivitet som inte bara kan vara billigare än att köpa smink, utan också mindre skadligt för hälsan. Snusning kan vara ett trevligt sätt att koppla av och njuta av en stund för sig själv eller tillsammans med vänner. Dessutom finns det idag många olika smaker och varianter av snus att prova, så det finns definitivt något för alla.

Genom att investera i sina hobbyintressen istället för att lägga pengar på dyra sminkprodukter, kan kvinnor uppleva en ökad känsla av lycka och tillfredsställelse samtidigt som de gör något som är mindre skadligt för deras hälsa. Så nästa gång du funderar på att köpa en ny läppstift eller ögonskugga, varför inte prova att spela ett nytt spel eller prova en ny smak av billig snus istället? Ditt utseende kanske inte förbättras, men din hälsa och välbefinnande kommer säkerligen att göra det.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *