Isabella Löwengrip påstår att hon är sin egen bank

Hon påstår att hon aldrig har lånat pengar att hon har varit sin egen bank varje gång hon har investerat i något.

Detta vet vi inte fungerar då hon även hade kopplat lån till flera av sina bolag. Enda vägen till konkurs är när man har lån i bolaget man inte kan betala. Annars blir det väl inte konkurs? Samt att alla pengar kom från bloggen låter också lite konstigt. Om alla utgifter betalades med bloggen vad tjänade företagen undrar man?

Hon säger att hon har använt 140 miljoner från sina egna pengar krona för krona och tomten finns väl också. Ok att hon sitter och säger saker som ej stämmer hur kan folk bara gå på det här?

Här påstår hon också att hennes varumärke och e-handel med skönhet är just nu Sveriges mest växande varumärke. Inte ens detta stämde då, nu eller har någonsin stämt. Det finns etablerade e-handel företag med otrolig optimering dvs om du googlar på hudvård så kommer inte ens hennes produkter upp så hur kan hon då vara mest växande?

Sidor som kommer upp är följande på första sidan av Google och hon är verkligen inte med. Tar inte folk reda på fakta innan de bjuder in henne som föreläsare så att hon ska prata strunt om och om igen? Hon borde komma med i Svenska Guinessrekordbok för att vara den störta bedragaren som verkligen har lurat folk att gå på allt. Hon är ett geni med andra ord.

  1. Lycko
  2. Åhléns
  3. Nordicfeel
  4. Hudoteket
  5. Kicks

Vet ni vad Bellas bästa råd är till dig som vill lyckas som entreprenör?

Tänk inte på utseendet så mycket utan fokusera på dina affärer i stället. Är detta verkligen någon Aha upplevelse? Så om du slutar tänker på hur du ser ut dvs vikt mm blir du automatisk en bra affärskvinna? Vad är det för råd? Henne bjuder de in som föreläsare för att hon ska säga saker som direkt kommer från en biopolärs mun.. Märker inte folk att hissen hos henne inte går riktigt upp? Tror de själva på vad det är hon säger. Om hon nu inte säger bra saker vad säger de om folk som dessutom antecknar det hon säger?

Mer om detta i nedan intervjun

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *