Vårens läppar – mina favoriter

Har två favoriter till mina läppar och det är en lipgloss från Maybelline New York och läppbalm från MAC Cosmetics. Det var alltså förra årets sommar favoriter och vill gå tillbaka till dom även denna sommar. Eller redan till våren som snart är här och då är det så fräscht med ljusa färger.

Därför vill jag dela med mig av dessa produkter och har lämnat länkar direkt till färgerna som jag använde förra sommaren.

läppbalm från MAC Cosmetics

läppbalm från MAC Cosmetics

Jag har hela vintern varit besatt av produkten för läpparna från märket Carmex men nu vill jag istället variera med olika typer av läppglans. Det blir som sagt roligare med lite färg och glans nu när läpparna inte är lika känsliga längre. Har nu två favoriter i ganska naturliga färger som ändå ger mycket fukt och ska berätta lite mer om dom.

 

Vi börjar med Lifter Gloss från Maybelline New York. Det är en fuktgivande lipgloss som gör läpparna mjuka och ger ett fylligare utseende. Innehåller hyaluronsyra som fångar och håller fukten fast. Ger mycket glans och är riktigt glossigt. Finns i många härliga färger och jag har färgen Ice 002.

Jag har genom åren använt många olika läppglans och minns att min absoluta favorit var från Dior år 2004. Priset var saftigt men på den tiden var det svårt att hitta bra läppglans som kostade mindre. Men idag är det lättare och kan säga att den här från Maybelline är till och med bättre än Dior. Dessutom mycket snällare för plånboken.

Sedan har jag ett glossigt läppbalm från MAC Cosmetics. Som återfuktar, slätar ut, lugnar och vårdar läpparna av den näringsrika blandningen som består av mango – och jojobaolja och sheasmör. Läpparna sveps in i en fyllig färg samtidigt som läpparna får fukt och blir mjukare. Även den här finns i flera olika färger och jag har färgen Sweet trea.

Jag gillar läppstift men använder det alldeles för sällan. Mina läppar har alltid lätt för att bli torra och behöver konstant fukt. Efter att ha använt läppstiftet från MAC Cosmetics så blev jag överraskat nöjd. Eftersom mina läppar känns återfuktande och samtidigt ger ett glow.

Kan rekommendera dessa godingar varmt och använde dom regelbundet förra sommaren. Något som jag även kommer göra denna säsong och speciellt till vardags. Skulle även vilja ha dom i någon rödare färg som man kan variera med. Annars föredrar jag naturligt och det är något som jag aldrig tröttnar på.

Kan rekommendera dessa godingar varmt och använde dom regelbundet förra sommaren. Något som jag även kommer göra denna säsong och speciellt till vardags. Skulle även vilja ha dom i någon rödare färg som man kan variera med. Annars föredrar jag naturligt och det är något som jag aldrig tröttnar på.

Det här inlägget postades i Läppstift. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *