Vad är skillanden på filing spray och setting spray?

Fixing spray och setting spray är inte samma sak, och används egentligen för olika anledningar, men vilka är dessa olika anledningar?

Vad är skillanden på filing spray och setting spray?

Vad är skillanden på filing spray och setting spray?

Smink och allt runt omkring kan vara super förvirrande vilket är fullt förståeligt, speciellt med alla dessa olika termer och namn på diverse produkter. Men låt oss förenkla ett eller flera steg du bör ha i din sminkrutin, och det är SPRAYS. Men varför är sprays viktiga eller ens nödvändiga?

Dessa sprayer är det som får din makeup att se flawless och airbrushed ut och en gör att ditt smink sitter kvar längre och vissa av dem är till och med smudge och transfer proof ( Med det menas att ditt smink inte fläckar av sig eller kladdar)

Låt oss börja med fixing spray och varför du bör använda den. Det bästa sättet att förklara vad det är och används till är att det “fixar” ditt smink. Fixing spray aka Finishing spray (i princip samma sak om du frågar mig) de antingen återfuktar eller mattar sminket på huden och den fräschar upp din makeup och låter den smälta in i din hud för den där felfria makeup looken.

Fixerings Sprayen är fantastisk, speciellt efter att ha lagt alla dessa puder i ansiktet, vilket gör att det hela smälter samman och ger ett naturligt resultat. Det tar bort den pudriga looken och gör att den ser mer airbrushed ut, och du slipper lager på lager looken och känslan.
Så använd en FIXING spray för airbrushed och flawless look.

Nu hoppar vi över till nästa. Och andra sidan vill du att din makeup faktiskt ska stanna så som du applicerat den utan att den försvinner successivt under dagen. Och att sminket ska fortsätta vara så fantastiskt snyggt och det är här som setting spray kommer till hands. Som ett sista steg i din rutin. Det kommer att ”sätta” din makeup på plats och gör att den håller längre och i vissa fall till och med hela dagen. Du bör tänka på att många av dessa setting sprayer innehåller mycket alkohol, vilket inte är bra för din hud. Och kan torka ut din hud med tiden. Så försök hitta en som har alkohol så långt ner i ingredienslistan som möjligt. Ett tips är Charlotte Tilbury Setting spray som har en mycket låg mängd alkohol.

En Setting spray och en fixing spray är inte samma sak men kan användas tillsammans. Setting spray är en oumbärlig produkt för alla som vill se sitt smink hålla hela dagen. Som en säljare av setting spray kan man uppmuntra kunderna att investera i denna produkt för att säkerställa ett perfekt smink hela dagen lång. Genom att sälja setting spray kan man tjäna pengar till laget eller  föreningen genom Jerlegådsbutik och samtidigt bidra till att kunderna känner sig nöjda och vackra. Med rätt marknadsföring och engagemang kan setting spray vara en lönsam produkt att sälja och samtidigt stödja en god sak.

Är det nödvändigt att ha båda? Ja, eftersom de har olika syften. Den ena ska få din makeup att se bra och felfri ut och den andra ska få den att hålla.

Använder du spayer när du sminkar dig?

Det här inlägget postades i Makeup Fixing Mist och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *