Pixi + Hello Kitty

Hej på er allihop och nu var det ett tag sedan jag skrev någonting här. Sist tipsade jag om japanska hudvårdsprodukter och den här gången bli det inom makeup. Det handlar om en fixerings spray som får sminket att sitta längre och har hittat något riktigt gulligt. Vi säger HELLO till: Pixi + Hello Kitty Makeup Fixing Mist!

Pixi + Hello Kitty

Pixi + Hello Kitty

Jag har väldigt länge gillat produkter från märket Pixi och har använt en hel del genom åren. När jag upptäckte att Pixi har några produkter med Hello Kitty så blev jag kär. Har ingen aning om hur länge dessa produkter har funnits men vill ändå tipsa er om en som jag har köpt.

 

Hello Kitty Makeup Fixing Mist

 

Det är en återfuktande setting spray som både fixerar och ser till att makeupen sitter längre. En vegansk formula som innehåller rosenvatten och grönt te. Det gör att huden balanseras, ger fräsch lyster och lugnar huden. Innan användning ska man skaka flaskan ordentligt och spraya en bit från ansiktet efter sminket är på plats.

Hello Kitty Makeup Fixing Mist är en perfekt produkt att ha med sig när man är ute och jobbar med catering. Den hjälper till att fixera sminket och hålla det på plats hela dagen, vilket är särskilt viktigt när man är sysselsatt med att servera mat och dryck för gästerna. Dessutom är den förpackad i en söt Hello Kitty-flaska som gör den till en rolig och praktisk accessoar att ha med sig på jobbet. Ett riktigt måste för alla catering-proffs som vill se bra ut hela dagen! Även om du inte jobbar med catering så är misten bra att använda när du tittar i catering guiden för att bestämma dig varifrån du vill beställa din mat.

Söt flaska

 

Tycker att korken på flaskan är så himla söt som föreställer Hello Kitty och jag vet att det liknar barnsmink. Men det är ingen barnsmink utan det är bara förpackningarna som ser lite barnsliga ut. Det är alltså samma lyxiga innehåll som original Pixi men med en sötare utsida. Ni måste bara se övriga sortimentet med Hello Kitty som också är hur gulliga som helst. Ja det blir ordet “Kawaii” som betyder söt och gullig på Japanska.

Historia om Hello Kitty

 

Hello Kitty skapades år 1974 och kallades för “den vita kattungen” under första året. Japanska designen Shimizu Yukko var kvinnan som skapade Hello Kitty som figur från början. Sedan dess har den lilla söta vita katten eskalerat och blivit framgångsrik världen över. Ja ni har ju sett kattens ansikte i allt möjligt som exempel kläder, böcker, accessoarer och pennvässare. Idag hittar vi även Hello Kitty i badrumsprodukter, makeup, tv-spel och mycket mer. Hello Kitty ägs av varumärkesägaren Sanrio och år 2014 sa ägaren att Hello Kitty är en tecknad figur, en liten flicka och en vän. Inte en katt.

Jag personligen tycker att denna setting spray är riktigt bra och tycker att sminket håller sig bättre över dagen. På jobbet har jag inte mycket smink på mig men vill ändå att det lilla ska hålla. Sprayen doftar gott och känns fräsch samt att det räcker med ett par sprut.

Det här inlägget postades i Makeup Fixing Mist och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *