Många kända instagrammare köper följare

Det är inte svårt att köpa följare, kommentarer och gillar markeringar på instagram.

Detta har blivit väldigt vanligt och alla de som säger sig vara stora på instagram har köpt sina följare. Det är bara tomma konton som följer folk numera. Vissa påstår sig vara kända utomlands tex Kenza och då undrar man hur ska folk utomlands veta vem hon är?

Inte ens svenska kungafamiljen är så känd utomlands. Skulle tex prins Daniel resa på semester i Grekland skulle ingen känna igen honom. Då tillhör han en kungafamilj. Så hur kommer det sig att Kissie, Blondinbella och Kenza är så eftertraktade utomlands?

De har robotar som följer dem därför är de kända bland robotarna. Kolla upp deras följare noga. Nu vill jag inte peka ut någon av dem, men att de blev kända över en natt köper vi inte tyvärr. Ingen utomlands vet vem någon av dessa 3 är. Åk bara till Danmark och stoppa folk på gatan och gör en enkät så ska ni själva se att folk inte vet vilka de är.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *