En fräsch höstfärg

Lätt att ha med sig på resor

Hur många gånger har man inte testat olika sorter av produkter för att få en fräsch höstfärg. För att få förlänga sommaren och känna sig fräsch med en härlig färg i ansiktet. Man går omkring hemma och väntar på att produkten man använt ska torka och hoppas på att ansiktet inte blir flammigt.

Du kan själv välja din höstfärg i ansiktet

Använder man Tanrevel så bestämmer man själv hur mörk färg du vill ha. Inte i olika färgkulörer utan genom att spreja flera lager. Redan efter femton sekunder så får får man en naturlig tan. Sen varar den i ungefär fem dagar och man “fyller” på färgen genom att spraya igen. Eftersom sprayflaskan innehåller mikropartiklar så blir resultatet bra och ger en naturlig look.

höstfärg

Det är alltid det första paketet som kostar lite mer då man behöver ett startpaket. med själva maskinen som du använder. Det är i själva maskinen som man fyller på enligt en instruktion som medföljer.

Sen börjar man spraya sitt ansikte från trettio centimeters håll. Först från kind till kind och sen från panna till näsa. Sen börjar färgen att synas och efter sex timmar ser man maximal effekt. Du behöver inte heller skölja ansiktet med vatten för att få bort överflöd som med andra produkter.

höstfärg

Vårdande ingredienser

Tanrevel har tre ingredienser som är hälsosamma och ger ett fint lyster. Aloe vera hjälper huden att reparera sig samtidigt som den återfuktar. Valnöts extrakt ger en naturligare färg och vitamin C hjälper huden mot skadliga molekyler.

En refil av Tanrevel räcker till 25-40 användningar beroende på hur många lager som du sprayar per gång. Glöm inte att spraya under haka och ner mot halsen så att du inte får en rand utmed käkbenet. Använder du ofta urringade tröjor så tänk på att spraya och tona ut färgen.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *