Beautyboxar

Överraskning varje gång.

Något av det bästa jag vet är beauty boxar, det blir som en överraskning varje gång man får hem och öppnar paketet plus att man inte tröttnar. Det finns alltid något i boxen som man tycker om och använder. Och det som inte riktigt passar kan man alltid ge bort, en win – win helt enkelt.
Många e-handels sidor som säljer skönhet brukar i alla fall nån gång om året sälja dessa typer av boxar. Vissa har väldigt ofta och vissa har mindre. Favoriten är när man handlar och får en Beauty box på köpet när man kommit upp till en viss summa.

Beautyboxar

Beautyboxar

Denna beauty box bjöd på.

STARTSKIN vip gold eke mask. Ögonmasken är super populär pågrund av guldet samt hur bra dessa sitter utan att glida av, dämpar svullnad och ska ha viss effekt på räkorna kring ögonen och är lugnande. Serumet i masken har ett koncentrat på 83% Jerikos som är känt för sina uppiggande egenskaper.

Elemis pro collagen Marine Cleanser som är full med vitaminer, ger en härlig känsla på huden är uppfriskande och hud utjämnande. Och tar bort smink och smuts. Den är i gel format och löddras upp i händerna och doftar väldigt gott. 

Hollywood Browser vilket är en smidig ansiktskniv, som går att ”vika in” och man får med en gulligt fodral. Verktyget är praktiskt och kniven glider fint mot huden när man rakar.

Lottie London Blush, har aldrig sett eller hört talas om denna produkt förr. Men den är fantastiskt. Super fin färg och håller HELA dagen, den är väl pigmenterad och borde appliceras i lager. WOW.

Eyeko Spotlight Highlighter Pencil I färgen pearl. Pennan är lätt att jobba med, sitter bra, blandas ut fint. Passar bra på ögonbryns benet samt vatten linjen. Och efter som det är en penna är den toppen om man vill vara precis med appliceringen.

Glow satin sleeping mask när man både vill vara snygg och förebygga rynkor runt ögonen när man sover. Satin rekommenderas av många när det kommer till hud och hår då det visar sig att det sliter betydligt mindre.

kryptovaluta plånbok vara ett förslag om du vill spara pengar och kunna köpa make up som är dyrare i framtiden.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *