Nu har Isabella Löwengrip något hemligt på gång!

Hon pratar om ett pressmeddelande om att hon har investerat i ett nytt bolag. Bara det inte slutar på samma sätt igen där hon först stolt berättar i video om att hon var på väg till USA. För att nästan börja gråta när hon säger “New it is all gone”.

Vi på bellasuger verkligen hoppas att det ska gå bra för Isabella igen för hon var roligare att följa då. Nu när inget händer så går man knappt in hos henne mer än en gång i veckan max om inte ens det. Ibland händer det att man glömmer bloggen flera veckor och sedan kommer på den igen.

Det är Litecoin time för både din plånbok och för att spara pengar inför din framtid. Minns att Isabella skrev något om bitcoin en gång i sin blogg. Hon drev ju skönhetsmärket Löwengrip care & beauty.

Löwengrip Care & Beauty är ett svenskt skönhetsföretag som grundades av Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius år 2012. Företaget erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter inom hudvård, hårvård och makeup. Märket är känt för sina innovativa produkter och sitt fokus på effektivitet, kvalitet och hållbarhet.

Några av de populära produkterna från Löwengrip Care & Beauty inkluderar:

  1. Hudvård: Märket erbjuder ett brett utbud av hudvårdsprodukter för olika hudtyper och behov, inklusive rengöring, ansiktskrämer, serum och ansiktsmasker. Deras produkter är utformade för att återfukta huden, minska synliga ålderstecken och förbättra hudens textur och lyster.
  2. Hårvård: Löwengrip Care & Beauty erbjuder också ett urval av hårvårdsprodukter som schampo, balsam, hårmasker och stylingprodukter. Deras hårvårdsprodukter är utformade för att återfukta och stärka håret, samtidigt som de ger glans och volym.
  3. Makeup: Företaget har även en makeuplinje med produkter som foundation, concealer, läppstift, ögonskuggor och mascaror. Deras makeupprodukter är utformade för att vara hållbara och ge en naturlig och professionell finish.

Utöver produkterna är Löwengrip Care & Beauty också känt för sitt engagemang för hållbarhet och djurvälfärd. Företaget strävar efter att använda miljövänliga och cruelty-free ingredienser i sina produkter och att minimera sin miljöpåverkan genom hela produktionsprocessen.

Löwengrip Care & Beauty har fått positiv feedback och har blivit populärt både i Sverige och internationellt, och deras produkter säljs på många olika platser, inklusive onlinebutiker och fysiska butiker runt om i världen.

Det här inlägget postades i Business inom skönhetsindustrin och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *