Soldusch eller Tantravel på vintern

Vad är bäst för din hud?

Soldusch eller tantravel på vintern? Det är en fråga som många ställer sig när solen börjar försvinna på hösten. Det är inte längre lika lätt att få en solbränna på naturlig väg men det finns alternativ. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på både soldusch och tantravel, och vilka fördelar och nackdelar de har på vintern.

Soldusch är en av de mest populära alternativen för att få en solbränna på vintern. Det är en snabb och enkel lösning som inte kräver någon tid utomhus. Det finns olika typer av solduschar att välja mellan inklusive spraytan och airbrush. Dessa metoder ger en jämn och naturlig solbränna som varar i flera dagar. Men det finns vissa nackdelar till exempel risken för fläckar och ojämnheter om man inte applicerar produkten korrekt. Dessutom kan det vara dyrt att besöka en salong för att få en soldusch gjord.

 

 

Tantravel är ett annat alternativ för att få en solbränna på vintern. Det är en produkt som appliceras på huden och ger en gradvis solbränna över tid. Detta är en mer ekonomisk lösning än soldusch eftersom produkten kan användas flera gånger. Det finns också många olika märken och typer av tantravel att välja mellan. Nackdelen med tantravel är att det kan ta längre tid att få en synlig solbränna och det kan ta flera dagar innan man ser resultat.

 

Grundläggande om Soldusch

Vad är en Soldusch?

En soldusch är en metod för att få en solbränna utan att behöva utsätta sig för solens farliga UV-strålar. Det är en snabb och säker lösning som ger en jämn och naturlig solbränna. Solduschar finns i olika varianter men de flesta är helt UV-fria och uppbyggda på naturprodukter. Det finns också solduschar som innehåller DHA. En färglös sockerart som reagerar med aminosyror i huden och ger en brun färg.

Fördelar med Soldusch på Vintern

Soldusch är en populär lösning för att behålla en solkysst hudton under vintermånaderna. Under vintern är det vanligt att huden blir torr och blek vilket kan göra att man känner sig trött och livlös. Genom att använda en soldusch kan man snabbt och enkelt få tillbaka en fräsch och naturlig solbränna. Dessutom slipper man utsätta sig för solens farliga UV-strålar vilket är extra viktigt under vintermånaderna då solen står lågt på himlen och strålarna blir mer intensiva. Soldusch är också ett bra alternativ för personer med hudproblem eller de som av olika anledningar inte kan eller vill sola utomhus.

Det här inlägget postades i Hud. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *