Glöm inte krämerna nu på hösten

Ingen vill ha torr hy och hud på hösten och vintern

Under sommarn är vi noga med att smörja in våra kroppar efter en dag i solen och efter en dusch. Det borde alla fortsätta med året runt för man vill inte ha en torr hud. Nu på hösten så sätter vi på oss mer kläder på grund av vädret och stänger inne kroppen på ett annat sätt. Därav blir huden torrare. Då behövs dom där krämerna både till händer, fötter och kropp. Ansiktet är något som vi brukar smörja in automatiskt men nu till hösten kanske det behövs en fetare kräm till natten.

Ta fram dom fetare krämerna om du redan är torr

Jag brukar ha en tub Helosan i min väska. Den går att använda till allt. Den fungerar på torr och känslig hud. Det är ingen salva eller kräm som gör att något problem försvinner utan är för att mjuka upp. Helosan har också en grön tub som är för fötterna. Den ska också inhandlas också för torra fötter är varken fint eller skönt på hösten.

krämerna

Händerna är viktiga

Personligen får jag torra händer ganska lätt på höst och vinter och har alltid en liten tub i väskan som jag kan använda. Jag har dock sett denna handkräm i butikerna och har nu köpt den så att jag testa. Den är i och för sig för extremt torra och spruckna händer, men varför inte testa.
krämerna
Den här handkrämen gör inte bara så att dina händer blir mjuka utan ger också huden det skydd som dina händer behöver. Den när inte kladdig och är också luktfri. Vill man inte ha en burk kan man köpa samma kräm i tub. Det är kanske lättare att ha i väskan och ha denna burk på en hylla hemma istället på toaletten så att fler kan använda den.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *