Professionell utbildning

Nytt jobb eller en bisyssla

Vare sig du har ett jobb redan idag eller vill lära dig något nytt är det alltid kul att lära sig något nytt. Då är det bra att börja med en utbildning för att komma på rätt väg. Sen kan du börja med ett helt nytt yrke eller en bisyssla.

Du får allt på din utbildning

Vi har nu utbildning på Betty Brows när det gäller både browlift och microblading. I utbildningen får du både ett startkit och ett diplom under dom två dagarna som utbildningen pågår. Utbildningen sker i Upplands Väsby och efter att du är klar har du också en månads support om du har frågor eller vill ha tips om någonting.  Ring mig på 073 / 58209092 så hjäper jag dig.

utbildning

När det gäller kosmetik finns det en hel del som man kan göra. Dom som är populärast är lashlift, browlift, microblading och phibright. Så varför inte lära sig dom hos oss?!

Lashlift

Vem vill inte ha fina fransar?! Lashlift ger dina fransar en fin kuva och lyfter upp dina fransar så dom ser både längre och fylligare ut. En lashlift håller i ungefär sex till tio veckor beroende på hur snabbt fransarna växer. Produkterna som används vid behandlingen sliter inte på fransarna.  Efter behandlingen ska man undvika att använda smink på fransarna tjugofyra timmar efteråt. Vill man använda mascara så är det att föredra vanlig mascara och inte vattenfast. Då håller fransarna sin form längre.

utbildning

Browlift / microblading

Att slippa fylla i sina ögonbryn på morgonen och få dom både jämna och fina kan ibland vara omöjligt. Browlift ger dig jämnare ögonbryn och med microblading får du en tatuering som ser ut som helt naturliga ögonbryn.

När man gör en browlift håller resultatet i ungefär fyra till sex veckor. Det beror lite på hur fort ögonbrynen växer. Microblading är en tatuering där man tatuerar in hårstrå för hårstrå. När man gör detta för första gången behöver man fylla i detta efter en till två månader för att få ett perfekt resultat. Sen håller det i två till tre år innan man behöver göra en ny påfyllning.

En microblading är bäst att göra när man vet att man inte kommer att sitta i solen. Som till exempel på höst eller vinter. Man ska inte heller basta eller bada på en vecka efter behandlingen.

Hur gör man microblading?

Microblading har blivit väldigt populärt då man slipper fylla i sina ögonbryn varje dag. När man gör en behandling så tatuerar man in pigment under huden ungefär som en tatuering fast utan maskin. Det blir väldigt naturligt då det ser ut som små hårstrån.

Innan man börjar själva behandlingen så mäter man upp var brynen ska sitta för att passa in där dom egna sitter. Man tittar på hur tjocka brynen ska vara och hur formen ska se ut. Är man osäker kan man gå på en konsultation innan för råd och för att se hur resultatet blir.

När form och tjocklek är bestämt väljer man färg på brynen så att det passar in just för dig. Sen tatueras strå för strå så att det ska se så naturligt ut som möjligt. Det tar ungefär en timme och vissa tycker att det gör ont och vissa känner ingenting.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *