Skip to content

Blondinbella alias Isabella Löwengrip

Detta är en blogg om Blondinbella som egentligen heter Isabella Löwengrip. Hon skulle ha kallat sig för godisbellan om inte namnet var upptaget.

Hon påstod att hon hade 1.5 miljoner besökare i veckan vilket visade sig vara ca 300 000 i månaden dvs 75 000 besökare i veckan och 10 000 per dag, vilket egentligen inte är alls illa. Många i dag har inte den statistiken som hon har.

Det många i dag inte verkar förstå att det är otroligt lätt att både köpa statistik till bloggen och instagram. Du kan dessutom köpa kommentarer, gilla markering och hör och häpna kommentarer till din instagram. Så du ska inte titta blint på följarskaran på instagram heller. Prova annonsera så ska du se hur din konvertering på produkten ser ut.

Det finns också svenska bloggare som har ca 200 miljoner följare som påstår att de är kända utomlands. Vad vi vet så är det ingen utomlands som vet vilka de är.

De flesta i Sverige som har ett instagramkonto med över 100 tusen följare har följare som är tomma konton. Ni behöver bara gå in på deras följare och titta. De följer med spam helt enkelt och instagram borde göra något åt detta så inte folk blir lurade på sina pengar. Många företag lovar att de kan hjälpa dig med annonseringen. Om de nu är så duktiga varför inte sälja själv en produkt? De är ju så duktiga borde man tänka.

Skulle Isabella Löwengrip ha åsikter om något vi skriver så har vi alltid full respekt och ändrar efter hennes önskan. Vi skriver inte ut något som skulle kännas kränkande för henne. Då vi i slutändan ändå beundrar henne och är måna om att hon har sista ordet på denna blogg.