Prisvärd smink från Essence

Märket Essence har väldigt prisvärda produkter till låga priser och jag gillar deras sortiment. Trots deras låga priser så tycker jag ändå att produkterna är bra och känns betydligt lyxigare. Dyrt behöver inte alltid vara bäst och budgetalternativ kan vara riktigt bra.

Behövde fylla på sminkväskan och klickade då hem några produkter från Essence. Vill verkligen tipsa er om deras sortiment och ska visa er mina senaste köp.

Prisvärd smink från Essence

Prisvärd smink från Essence

Det blev en palett med contouring för ynka 45 kronor, Juicy Bomb Shiny Lipgloss för 15 kronor styck och valde två läppglans i två olika färger för 26 kronor styck. Ja ni hör hur billigt det är men som sagt så känns produkterna mycket lyxigare trots priset. Contouringen använder jag just nu och tycker att den är riktigt bra och läppglansen känns återfuktande sitter bra.

Här nedanför får ni se lite en tydligare bild på mina två valfria färger på läppglanset. Den ena är mörkare i färgen och den andra har en mer naturlig färg. Självklart finns det många fler färger att välja emellan som också är otroligt fina.

Behövde också ett serum för ansiktet och blev nyfiken på att testa en från samma märke.

Serumet är tillverkat av 93% naturliga ingredienser och är berikad med niacinamid och vattenmelonvatten. Kan användas som en del av hudvårdsrutinen eller som bas till smink. Gör huden extra mjuk och mycket fukt samt absorberas snabbt in i huden. Dessutom kostar Hello, Good Stuff bara 54 kronor och det finns fler alternativ för olika hudtyper.

Har inte testat den ännu men återkommer med mina personliga recensioner när jag har gjort det.

Det här inlägget postades i Ögonskuggor, Läppstift. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *