Är det möjligt att bara 1.5 % av dina prenumeranter ser dina YouTube klip?

Samma person vi har pratat om förut som lurar sina instagram följare med robotar verkar ha ca 180 000 prenumeranter och bara 3000 visningar?

Delar du 3000 i 280 000 får du 1.5 % som ser dina video av alla följare. Vi jämförde med en seriös YouTubes dvs Edward Blom som har 57 000 prenumeranter och då har haft 615 000 visningar. Förstår ni skillnaden? Ovan person dvs blonda influensern är också en bluff precis som Blondinbella och alla andra som blir kända över en natt med robotar som följer dem.

Förutom ens prenumeranter så finns det massor av andra som också då kommer se ens video. Hur kommer det sig att inte hennes gör det? Snart är väl hennes dagar också räknade precis som Isabella Löwengrips tyvärr. Vi vill inte hänga ut någon som ännu inte har offentliggjorts via stora medier. Det vore fel av oss. Isabellas är ju faktum och hon själv går också ut och beskriver hur mycket hon har bluffat med allt.

köpa följare
Så här kan det se ut på Youtube dvs den blonda tjejen som köper prenumeranter men har få visningar. SKANDAL

Hur ser man när någon köper robotar dvs köper följare till instagram och YouTube?

  • I detta fall har kvinnan 83 000 prenumeranter men endast ca 4000 visningar. För visningarna bör ligga mer än prenumeranter för att indikera äkta följare. Här märker vi att hon köper följare till alla sina kanaler.
  • Hennes instagram har bara ca 35-50 kommentarer som höst och då tillhör varannan hennes egna otroligt pinsamt. Hon är dessutom noga med att tacka alla inte för att hon är en ödmjuk människa utan för att dryga ut kommentarerna.
  • Hon drev förut en blogg som knappt hade besökare och helt plötsligt blev hon en stor influenser så hur kommer detta sig? Detta har även hänt Kissie och Kenza som la ner sina bloggar, varför? Jo för även de är inte rumsrena annars lägger man ej ned sina kanaler om nu kanalerna bringar flera miljoner kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *