Isabella påstår att hon aldrig har betalat för marknadsföring!

Vad jag vet så samarbetade hon med blogg.se och gjorde en tävling om att 10 vinnare skulle få blogga på hennes portal som då hette något i stil med spotlife. Med på denna resa hade vi även Per Robin.

Hela tävligen gick ut på att alla som bloggade på blogg.se fick se reklamen och sådan vad jag vet kostar, eller hur? Det var också här det hela började dvs att Isabella Löwengrip blev bloggkändis eftersom alla som bloggade på blogg.se fick veta vem hon och Per Robin var.

Det var då hennes pappa som var jurist som betalade och ordnade upp det hela. Hon påstår också att hon som mest hade en halv miljon besökare unika i veckan. En halv miljon svenskar läser inte ens bloggar och har aldrig gjort det. I Sverige fanns som mest en halv miljon bloggare totalt och då menar hon att ingen av dem lästes utan alla satt och läste hennes blogg. Vi vet med facit i hand att alla stora bloggare i Sverige har verkligen blåst upp siffran ordentligt inklusive Kenza Zouiten och Kissie också. Helt plötsligt påstod Kenza att hennes besökare kom från utlandet. Varför skulle folk utomlands veta vem hon var? Varför har ens både Kenza och Kisse slutat blogga om de nu var så stora och tjänade så bra.

Svar: De ljög om statistiken så det är inte bara blondinbella som har blåst upp utan varenda en gjorde det på den tiden.

Hon påstår även i inlägget att hon omsatte 7 miljoner kronor på 1 år. Detta stämmer heller inte för hennes överdrivna omsättningar kan inte sätta henne i konkurs så fort. Samt hennes e-handel Bellme stängdes av och om den omsatte så mycket varför stänga av den? Nedan källa borde väl vara bevis nog för att ovan text inte är sann eller hur?

“Nätbutiken Bellme som sålde en produkt per dag och startades av bloggaren Isabella “Blondinbella” Löwengrip har nu ansökt om konkurs. Detta rapporterar Dagens Media som även undersökt bolaget bakom, Bellme AB.

Företaget skall i skrivande stund ha skulder på nära 150 000 kronor och under 2010-2011 skall betalningar av skatter och avgifter missköts enligt Skatteverket.”

Källa:ehandel.se

Hon påstår även att hon sålde tandblekning för 150 tusen kronor på ett dygn. Mytomanen fortsätter alltså ljuga och ljuga på sin föreläsning. Hur kunde då en e-handel som saknar lager, anställda mm gå i konkurs? För ni vet väl om att droppshipping kan ej gå i konkurs. Endast en mytoman kan gå i konkurs med ovan uppblåsta siffror. Sedan sålde hon mjukisbyxor för 120 tusen kronor på en dag. I genomsnitt sålde hon för 30 000 kr per dag. Det bara fortsätter mytomani efter mytomani samt lögn efter lögn. Ändå är det inge som källgranskade på den tiden. Det enda folk gjorde var att bli avundsjuka på någon som fantiserade siffror.

Året är 2013 och hon säger att hon har 40 000 följare på instagram och hälften är utländska dvs hälften är robotar, vem utomlands vet vem hon är?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *