Enligt Isabella har hon 20 miljoner besökare från utlandet?

Hon påstod i en YouTube klip att hon hade 1.5 miljoner besökare dvs följare från Sverige och 20 miljoner som följer henne utanför Sverige.

Det är så roligt varje gång hon pratar om statistiken som inte ens existerar mer än i hennes fantasi. Det konstiga är inte hon som har blåst upp siffrorna utan folk som har gått på det dessutom stora företag som har betalat ca 150 000 kr för ett sponsrat inlägg.

Hon blev verkligen av med allt och bor nu i en småhus på 103 kvadratmeter och äger ingen bil. Det har verkligen gått illa för henne och jag tror inte hon är nöjd med att det blev som de blev. Hon ville verkligen bli världens rikaste kvinna. Det kan man aldrig bli om man inte är ärlig. Det hon har gjort är faktisk att lura av folk pengar på reklam som inte ger så mycket tillbaka. Om den nu vore så att en influenser har sådan statistik så borde de skapa en produkt som inte bär deras eget namn och bara sälja på. För då kan man lägga ut en banner på sidan om sin blogg och se på hur pengarna rullar in.

Detta har ingen bloggare gjort hittills därför ska man inte tro på dem som påstår att de har lika stor sida som nyhetssidorna. Vilken nyhet finns det i att en person har köpt ett par skor?

Vad Isabella borde göra för att återhämta sig efter konkursen

Vårt tips från redaktionen är att hon ska köpa en härlig hängmatta så hon bara kan ligga och gunga i den när hon är ledig. Hon är ju ledig väldigt mycket just nu. Allt som hon skriver om tex “Nu händer det saker” är också lite påhitt. Just nu händer verkligen ingenting i hennes liv så hon kan nog mest ligga i en hängmatta och bara gunga.

Hängmatta med Ställning kan vara bra att ha för då har man allt i ett. Även Isabellas barn Gillis och vad nu dottern hette kan också gunga i denna hängmatta.

Kan vara bra att hon även skaffar fler djur som höns mm för att få frigående höns med ekologiska ägg till varje frukost. Hon behöver verkligen rå om sig själv och barnen. Landa mer mjukt och bara ta dagen som den kommer. Isabella har bara stressat sönder sig själv och då är det bra att bromsa och bara vila i en hängmatta med sina underbara härliga ungar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *