Okategoriserade

Isabella har startat en podd

Vad handlar den om?

Det finns en uppsjö av poddar ute nätet som man kan lyssna på och Isabella har startat en podd. Den heter Fint, fult och pengar. Vad innebär det egentligen? Dagens Nyheter har skrivit om det och Isabella har också varit med i SVT Morgonstudie och pratat om den. Under intervjun på tv ville Isabella berätta varför dom startat denna podd och vad den skulle handla om. Istället så var det mycket prat om Isabella och Anna som hon gjort podden med, hur olika dom är och vad Anna tidigare har skrivit om just Isabella. Det första avsnittet som nu är släppt kallas för Human Washing och handlar bland annat om vad Julia Fox musproblem har att göra med stoisk filosofi och vad status kostar.

Isabella har startat en podd

Isabella har startat en podd

Isabella har startat denna podd tillsammans med Anna Björklund som är en kulturskribent samtidigt som Isabella är en entreprenör. Dom ska försöka binda ihop populärkultur med näringsliv som dom tycker är separerade i dag i Sverige. Som Isabella säger; det finns en kulturskräck hos entreprenörer. Det har redan kommit ut kommentarer om det första avsnittet som inte är så positiva. I avsnittet tycker dom att man ska njuta av den ekonomiska krisen. Att man ska passa på att ta det lugnt och dra in på saker. Lära sig saker som andra har gjort åt en är man nu tvungen att lära sig själv-det är sunt. Är det för att provocera?

Isabella har redan gjort en podd tillsammans med sin väninna Sheila Arnell som heter Isabella söker Sheila. Den podden finns i sjuttiofem stycken avsnitt och handlar om Isabella bakom kulisserna och om hennes vardag. I podden pratar dom också om om kärlek, vänskap och misslyckanden.

Vad tycker du om säkerhetsspray?

Isabella är delägare i ett säkerhetsföretag som heter Plegium. Dom säljer en säkerhetsspray som nu Isabella har 25% rabatt på om man vill köpa. Vet inte om säkerhetsspray och.Alla hjärtans Dag hör ihop, men på Isabellas blogg skriver hon att just den dagen inte bara handlar om röda rosor utan också om omtanke. Eller: en spray med omtanke. Därav rabattkoden. Där beskriver hon också om att försvarssprayen är uppkopplad så att man kan se var man är och när man använder den så går det ett automatiskt sms och samtal till dom kontakter du lagt in och valt. Man kan också ha en premiumtjänst kopplad till en larmcentral.

Sprayen är laglig men det svider rejält i ögongen när mottagaren får den. Det är mentol i sprayen så då förstår man att det svider rätt bra. Det sprayas också ut en röd UV färg som är svår att tvätta bort. Det gör att polisen kan se färgen lättare om dom använder en UV lampa. Så det gäller verkligen att man vet att man blir anfallen innan man använder den. Sprayen kostar fyrahundranittionio kronor och sen minus Isabellas rabatt. Den är stor som din hand så man kommer nig inte ha några problem att hitta de i väskan eller i din ficka.