Okategoriserade

Från proffs hjälp till kompis hjälp

En gång i tiden när Isabella Löwengrip skulle göra något så tog hon hjälp av proffs i sitt hem gällande bilder och styling. Numera är det hennes egen kompis Anna Björklund som får fota henne.

Isabella påstår att hon ska avslöja något som ska lanseras i slutet av januari. Kanske börjar hon försöka väcka nyfikenhet hos sina läsare igen även om det går trögt.

Man har en gång förlorat förtroendet för henne eftersom hon tog överpriser för annonser på sin blogg. Sist vi hörde priset innan hennes nedgång så låg priset på 140 000 kr för ett sponsrat inlägg. Dessa priser tar inte ens Aftonbladet eller Expressen för en annons. Med hennes lögner om 1.5 miljoner besökare i veckan som sedan visade sig vara 200 000 i månaden är en otroligt stor skillnad.

Vilket förtroende kan man åter bygga upp hos folk när man lurar folk på pengar? Det finns inget känsligare än när folk ska lura en på pengar. Detta gör att man går skilda vägar för livet när något sådant uppstår mellan vänner eller kollegor. Pengar är otroligt känsligt ämne för ingen vill känna sig lurad.

Om hon nu hade 1.5 miljoner besökare innebär det ju att var 8:e person följer hennes blogg? Kan detta vara möjligt? Långt i från alla vet vem hon är. För det är inte ens alla som köper skvallertidningar. För det första ska du vara kund till en av tidningarna. Då borde tidningarna säljas i 20 miljoner exemplar för att folk ska ha grepp om vem hon är och för att sedan följa henne. Men vänta nu det är dyrare att annonsera hos henne än hos papperstidningarna? Hur man än vrider och vänder på det så är det faktiskt inte hennes egen fel. Det är fel på folk som borde ha bättre koll som annonserar hos henne. Sverige är inte ett land där alla är bloggläsare. Det är som att säga att alla dricker chokladdryck och att ett visst märke säljer 10 miljoner dryck varje dag dvs varje svensk dricker en per dag. Då menar vi varje svensk!

Logisk sätt så dricker inte alla choklad så därför är det omöjligt att säga att man då säljer 10 miljoner dryck på en dag. Ser ni den enkla logiken egentligen. Fortfarande är det inte hennes fel hon slänger ur sig vad som helst. Det är upp till folk att granska och värdera det som andra säger. Om Isabella skulle säga att Tomten finns på riktigt så skulle hela svenska folket ut och leta efter Tomten. Därför hyllar vi henne för vem som helst i.hennes plats hade gjort samma sak om folk vore så korkade.