En influenser till som bluffar om statistiken

Det finns en blond kvinna till som bluffar om sin statisik och följare.

Denna kvinna hade förut en blogg som knappat hade några besökare. Helt plötsligt har hon ca 230 000 följare på instagram och kanske 100 000 prenumeranter på YouTube. Om ni tittar nog på hennes följare på instagram så är de flesta robotar dvs köpta följare. För numera kan man köpa både följare, likes och kommentarer på instagram.

Hon har ca 15-50 kommentarer på varje och hälften av dem är hennes egna där hon tackar var och en som har kommenterat. Hon är inte sorten som egentligen bryr sig nog för att tacka folk utan för att fylla ut kommentarsfältet.

Här har vi också en som tar stora summor pengar för sina inlägg och omsätter flera miljoner per år. Sedan ska hon ibland gråta och spela empatisk fast att hon har noll gram empati för folk. Detta är en person som verkligen kliver på folk för att få ett känt namn och har varit desperat i flera år. Nu äntligen början hon bli känd men inte lika känd som Isabella Löwengrip så klart.

Vi vet att ljuger man om pengar dvs lurar av folk pengar så kommer man förr eller senare själv drabbas av förlusten. Det ska bli intressant och se på vilket sätt hon kommer falla med båda fötterna på marken.

Denna person blev också snabbt entreprenör med egna märken. Personen påstår att hon blev otrolig känd när hon var med i tv första gången därav så många följare. Hon bloggade fortfarande när hon var i tv så varför steg inte bloggstatistiken? Den stängde hon av för att hon tjänade typ noll kronor på den. Hon fick en bättre idé att köpa lite följare och prenumeranter på Youtube och Instagram. Hon gör en Blondinbella tar också hutlösa priser på sina sociala medier och verkligen lurar företag.

Hoppas Expressen får upp ögonen för denna person också.

3 svar på ”En influenser till som bluffar om statistiken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *