Kloka råd från Isabella Löwengrip

Häromdagen så skulle Isabella möta andra personer runt ett bord för att tala om hur viktigt det är med sociala medier.

Här citerar vi vad hon sa

Det är så intressant att höra människor prata om sina jobb. Tex vissa anställda säger såhär ”Vi på Telia gör såhär” och andra säger ”Jag jobbar på Telia och dom gör såhär”. Den första personen ser sig själv som en del i bolaget – Då har man lyckats som företag

Mycket klokt tänkt av entreprenören Isabella. För då har man faktiskt lyckats och det är just dessa ord vi önskar av henne när hon föreläser. Många människor är inte ärliga när de föreläser om varför de har lyckats. Det är heller inte ofta man får höra av Isabella verkligheten om hur man lyckas. Därför brukar hon som alla andra mala på samma meningar om och om igen för att slippa avslöja verkligheten.

Häromdagen skulle jag själv lyssna på en föreläsning om varför man ska nätverka. Personen i fråga som var föreläsaren började sin mening med “Rom byggdes inte på en dag” bara den meningen fick mig att stänga av webbinariet. Det är som att säga efter bokstaven A så kommer B och sedan få för mig att nu minsann har jag sagt något ingen annan visste eller har sagt. Man är sååå trött på alla som mal på samma meningar om och om igen.

Därför gott folk ska ni ha zoom möte eller skype möte med folk som verkligen vill lära sig något. Ha respekt för andras tid och säg något vettigt. Ljug inte och upprepa inte det andra har sagt. Det ni gör när ni upprepar eller bara pratar kuriosa är att ni tar andras dyrbara tid för att på det ta betalt för allt. Det är så respektlöst mot folk som faktiskt har sett fram emot att få lyssna på er. Detta gäller inte bara Isabella utan detta gäller alla som stjäl andras tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *