Jag har aldrig rökt i mitt liv

 

Kan ni tänka er att jag i mitt liv aldrig har rökt cigaretter och är väldigt stolt över det. Visse ni förresten att Isabella Löwengrip aldrig har rökt i sitt liv. Hennes hemlighet att lyckas som bloggare är att leva som Pinocchio dvs ljuga sönder människor hon möter. Bara hennes fantastiska råd om hur man lyckas som entreprenör att sluta fokusera på hur man ser ut. Alltså vilken geni? Detta är verkligen en människa utan empati som har lurat av människor massor av pengar utan att generera mer försäljning till deras verksamheter för den summa hon dragit in.

Hon jobbar ju med skönhetsmärke så då är det klart att man inte på det ska vara rökare. Tex så kan man tänka sig att hon har använt e-cigaretter i stället för vanliga cigg hos Vapify.

Det finns folk som röker inomhus och då luktar allt rök. Tex så blir barn i dessa hus mer känsliga också för allergier. Det är vansinnigt att behöva stå ut med rök när man bara är ett litet barn. Isabella har ju två barn Gillis och flickans namn glömde vi bort tyvärr.

Man slutar komma ihåg saker hon har sagt och gjort för att allt var bara lögner. Hon blir inte längre en förebild för någon människa och man undrar när kungafamiljen ska sluta bjuda in henne till sina olika stiftelser.

De pengar hon skönhet är ju heller inga rumsrena pengar om hon har lurat av folk pengarna. Ett inlägg hos henne kunde kostar ca 140 000 kr exklusive moms. Man undrar ju då om folk verkligen fick tillbaka vad de la ut? Om det nu ger så mycket skulle hon själv sälja guld oavsett vad hon försökte sälja men så var inte fallet heller. Hur man än vrider och vänder på detta med Isabella Löwengrip och hennes bluffstatistik så kommer man ingen vart. Sedan påstå att bli avslöjad är det bästa som har hänt henne sure? Om detta var det bästa som kunde ha hänt henne borde hon någon gång i sitt liv sluta ljuga. Hon påminner faktiskt om några personer som drev ett blufföretag i Uppsala som gjorde bluffaktor och hade ingen empati eller moral på vägen. De hamnade så klart i konkurs precis som Blondinbella så klart.

Så länge som man ej röker så håller man sig mer frisk och det tycker vi ändå är bra och vi är glada för att blondinbella inte röker. Här måste vi säga att hon gör klok val att inte röka och kanske använda dessa i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *